tiistai 2. syyskuuta 2008

Toivelista

On vähän väsy olo. Päivä oli aika syvältä ja ulkona sataa. Ei puhettakaan, että kävisin kaupungilla kuten olin vielä eilen suunnitellut. Ei yksinkertaisesti kiinnosta, vaikka asiaa kyllä olisi. Jos sitä menisi sitten huomenna. Ainahan se on olemassa.

Keikkalippu, ostoksia ja sushia. Siinä oikeastaan suurimmat suunnitelmat. Tietysti olisi vaikka kuinka paljon erilaisia ostoksia, mutta se sushi on jotain sellaista mitä minun tekee juuri nyt mieli. Edellisestä annoksesta on jo liian kauan.

Keikka on vasta myöhemmin, mutta sinne olisi kiva mennä. Ostoksia pitäisi tehdä jo aikaisemmin, mutta niitä on niin paljon etten haluaisi kovasti ajatella asiaa. Vuodenaika vaihtuu ja sen myötä pitäisi taas uusia vaatekertaa, mutta onhan se paikallaan. Tiedän sen täysin ja en ole kovin innoissani omasta habituksestani, mutta en viitsi ottaa sitä niin vakavasti. Kenties pitäisi, mutta enpä ole vielä ottanut.

Joka tapauksessa olisi tarkoitus käydä Tallinnassa tämän syksyn aikana. Viimeksi sieltä löytyi oikein hyvää viskiä ja tällä kertaa voisin etsiä kenkiä ja parfyymia.

Ei kommentteja: