keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Merisää ja mahdollisuudet voittoon

Keskiviikko ja kyllä alkaa jo jonkin verran kuumottaa. Illalla pitäisi alkaa Suomen toiviotaival kohti Afrikkaa. Odotan melkoisella jännityksellä onnistuuko tuo TV viitosen aloitus ja alkaako kanavapaikka kympiltä näkyä liikkuvaa kuvaa Huuhkajista. Olisi aika upeaa, sillä muuten mennään Radio Suomen ja merisään kanssa, jostain kumman syystä Yleisradiossa saadaan merisäätiedotus yhdistettyä aina jalkapalloon.

Suunnittelin pitkään minkälaista purkinaa halusin ottelun ajaksi. Helpointa olisi tietysti pussillinen jonkin sortin sipsejä, mutta eivät kiinnosta. Liian yksinkertaista eikä edes kovin hyvää. Ajattelin seuraavaksi kahdenlaista voileipää, leikkelettä tai savukalaa, mutta en viitsinyt käydä kaupassa. Tai noh, tuossa naapuriliikkeessä minä kuitenkin kävin ja ostin pullon juotavaa ja yrttipatonkeja. Eiköhän niissä ole tarpeeksi pelin ajaksi.

En tiedä mitä ajatella Suomen mahdollisuuksista. Saksa ei ole hävinnyt kertaakaan MM-karsintapeliä vieraskentällä, mutta on aina olemassa se ensimmäinen kerta. Saksalta puuttuu muutamia ykköskentän miehiä, mutta siellä on kyllä reserviä täyttää puuttuvien miehien jättämät aukot. Kova se joukkue on, eikä siitä pääse yli eikä ympäri. Suomen mahdollisuudet ovat pienet, mutta eivät mielestäni niin huonot kuin muutama vedonlyöntiyritys antaa ymmärtää. Ei sillä, että olisin ollut valmis laittamaan rahaa Suomen voiton puolesta, mutta minä en pelaakkaan uhkapeliä.

Huuhkajilla on kuitenkin kasassa pitkästä aikaa käytännössä kaikki parhaat pelaajat. Tietysti Taino on loukkaantunut ja Litmanen on muuten vain invalidi, mutta tuollaisiin on jo totuttu. Tietysti kumpaakin kaveria tarvittaisiin kentällä, mutta uskon heidän puuttumisellaan olevan pienempi vaikutus Huuhkajien peliin kuin Ballackin puuttuminen Saksan joukkueesta.

Parin tunnin päästähän se nähdään. Tulosveikkaus: 2-0 Suomelle.

On muuten hienoa tietää, että työpaikallakin on ihmisiä, jotka osaavat seurata linkkiä tämän blogin ääreen. Ihmeellistä vain, että keskellä työpäivää on aikaa surffata tyhjänpäivissä blogeilla.

Ei kommentteja: