lauantai 16. toukokuuta 2009

Kuvia ja kävelyä


Kävin kävelemässä. Kallahdenniemen nokka on jäänyt minulta jostain syystä kokonaan kävelemättä ja oli siksi päivän tavoite. Lupasin itselleni, että käyn jossain missä en ole aikaisemmin käynyt ja otan kameran mukaani. Mitään todella ainutlaatuista en kävellessäni huomannut, mutta oli silti mukavaa päästä taas meren äärelle.

Koko retken tarkoitus oli käydä ulkoiluttamassa sitä kameraa. Sitä samaan pientä L12, mistä olen kirjoittanut ennenkin. Tälläkin kertaa se pilasi kymmenkunta kuvaa huonoon tarkennukseen. Harmi, sillä suurin osa epätarkoista kuvista oli "once in a life time" kuvia. Kolme poikaa oli soutelemassa ja se tarjosi muutamia todella hyviä kuvia. Sääli vain, että jokainen niistä on epätarkka, eikä niitä voi käyttää missään muodossa.

Pidemmällä niemessä sain kameran paremmin haltuun ja sain lopulta ihan kelvollisia kuvia. Ei mitään todella ainutlaatuista, mutta kerrassaan tyydyttäviä otoksi. Ehkä sitä ominta minua, sillä kuvat ovat mielestäni hyvin graafisia ja tavanomaisuudesta poikkeavia. Tiedän kyllä itsekin, että suuri osa ihmisista ei näe niissä mitään hienoa. Toisaalta minä pyrin siihen, että kuvani erottuvat. Hyvässä tai pahassa.

Ei kommentteja: