keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Space, the final frontier


Nyt alkaa ihan oikeasti tulla tärinää. Perjantaina on uuden Star Trek elokuvan ensi-ilta ja minä menen katsomaan sen heti kun on mahdollista. En tietenkään pääse siihen ensimmäiseen näytökseen, sillä kun on typeriä rajoitteita, mutta 18:15 istun tikkana elokuvissa. Mukana on iso pussi sokeria, erilaisten karamellien muodossa ja kasvoilla on typerryttävän hassu virnistys.

Minusta Star Trek on aina hakannut Star Warsin 10-0. Se on vain jotenkin niin paljon uskottavampi sarja, jos tuo nyt on oikea adjektiivi sci-fi elokuvista puhuttaessa. Sitä on vaikea selittää mihin tuon uskomukseni perustan, mutta niin se vain on. En tietenkään harrasta mitään vakavaa fanittamista. Se on kuitenkin myönnettävä, että eräs siniseen star trek univormuun pukeutunut tyttö, on edelleen yksi eroottisimmista henkilöistä jonka tiedän. Mitähän hänelle muuten nykyisin kuuluu?

Olkoon se teille tiedoksi, että odotan kovasti perjantaita ja uutta elokuvaa. Siitä on kuulunut paljon hyvää, vaikka en ole aktiivisesti elokuvan valmistumista seurannut.

2 kommenttia:

Tiina Susanna kirjoitti...

Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before

Seppó kirjoitti...

Voisiko sitä enää paremmin sanoa?