tiistai 5. toukokuuta 2009

Suunnitelmat viikonlopuksi

Näpsäkkää hoitaa veroilmoituksien muutokset netissä. Ei ole aikaisemmin oikeastaan tullut mieleen katsoa sitä lappua läpi, vaikka tiedän itsekin sen olevan typerin tapa maailmassa. Yllättävän yksinkertaisista asioista voi saada palautusta ja minulla on nyt veto siellä vetämässä. Katsotaan miten niiden kanssa lopulta käy, mutta plussalle jäädään joka tapauksessa. Mutta siis tuollaiset palvelut ovat hyviä, kun ei tarvitse itse ravata missään virastossa. Voi vain istua sivistyneesti kotona ja näppäillä lukuja.

Viikonlopuksi tuli sitten yllättävä meno. Olin joka tapauksessa ajatellut lähteä käymään Lahden takana, mutta mitään konkreettista suunnitelmaa en asiasta ollut vielä tehnyt. Nyt tuli tekstiviesti asiasta ja lähden heti perjantaina kohti pohjoista. Tarkoituksena on katsoa JE:n konetta, saunoa ja käydä kalassa. Kuulostaa suoraan sanottuna ihan parhaalta viikonlopulta. Harmi vain etten etukäteen yhtään tiedä minkä verran voin ottaa kalastuskamoja mukaani, sillä todennäköisesti en ole koko päivänä toimistolla. On joku koulutus jossain ja sinne ei varmaan kannata ottaa virveliä mukaan. Uistimia voi tietysti ottaa, mutta kovin mielelläni ottaisin myös virvelin. Kuvittelisin, että samalla kun veneen perässä on uistimia vedossa, voisi keulasta kokeilla ihan heittämistä.

Ai niin, kalastusluvat voisi muuten maksaa tässä saman tien. Tuskinpa niitä kukaan kysyy, mutta en kaipaa sen kaltaista jännitystä. Sitä paitsi, kyseessä on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä lupa uittaa uistinta.

Ei kommentteja: