tiistai 17. tammikuuta 2012

Se aika vuodesta lähestyy kun jättiläiset kohtaavat

Nyt näyttää hyvältä sen suhteen, että pidän maanantaina 6.2 yhden vapaapäivän. Huomasin televisiokanavan kotisivuilta, että he näyttävät Super Bowl XLVI ilmaiseksi. Kyseessähän on kaiketi maailman suurin yksittäinen urheilutapahtuma, siis yhden ottelun mittainen tapahtuma. Kyseessä on amerikkalainen jalkapallo, se missä isot miehet törmäävät toisiinsa ja yrittävät saada hassun muotoisen nahkapallon vastustajan maalialueelle. Touchdown!!

Aina tähän aikaan vuodesta kirjoitan kuinka paljon pidän lajista, vaikka se näyttää hassulta. En minä sitä osaa kunnolla seurata, mutta kyseessä on silti hieno laji. Super bowl on upea ja samaan aikaan kamala show. Missään ei ole niin rankkaa amerikkalaisuutta kuin tässä yhdessä ainoassa ottelussa. Kyseessä on aito amerikkalainen instituutio. Siellä ollaan niin yltiöisänmaallisia, että aivan sylettää, mutta minkäs siinä teet. USA on hieno maa tai siis ainakin se televisio USA, minkä me kaikki tiedämme ja mihin tunteemme kiinnitämme.

Vielä ei ole täysin selvää kuka tulee pelaamaan Super Bowlissa, mutta ehdokkaita on jäljellä enää neljä j viikonloppuna sekin on ratkaistu kun viimeinen playoff viikonloppu saadaan päätökseen. Oma suosikkini New York Giants pelaa vieraissa San Francisco 49ers:a vastaan kun taistellaan NFC:n mestaruudesta. Naapuri konferenssissa AFC:ssä pääsystä Super Bowliin kisaavat New England Patriots ja Baltimore Ravens.

Toivon ja odotan finaalia, jossa Giants kohtaa ja nöyryyttää Patriotsin täydellisesti. Se olisi upea ja hieno syy pukea päälle omat siniset värit. Minä kannustan Giantsia. Go Giants! Go Giants!! Go Giants!!!

Ei kommentteja: