lauantai 11. helmikuuta 2012

Postitoilehden ja minäviheltelin

En ole vieläkään kuullut mitään joulukuisesta tilauksestani kotimaista Rekyylilehteä. Asia josta en ole viitsinyt stressiä ottaa, sillä en ole siitä mitään maksanut. Täyttänyt vain netissä lomakkeen, että haluan tilata kyseisen julkaisun. Ehkä siellä on sen verran kiirettä etteivät ole ehtineet reagoida nyt hieman yli puolessatoista kuukaudessa. Toinen vaihtoehto on tietysti se, etten täytä "asetiedon ykkösen" laatukriteereitä, eikä minulla siksi voi lehteä lähettää. Mistä näitä tietää.

Kansainvälinen media on kuitenkin luotettavampaa ja posti toi iloisesti vihellellen minulle taas uuden National Geographic lehden. Aiheet vaihtelivat tsunamista, koirien DNA:n kautta viimeisiin luolaihmisiin. Taattua laatukamaa siis. Tosin tuntuu kyllä siltä, että se kannessa ollut koirajuttu on aika saamarin kevyt. Upea kuva tietysti, mutta itse artikkelista puuttuu minusta sisältöä ja on enemmänkin vain ilmoitus siitä, että tätäkin asiaa on alettu tutkia.

Mikäli minulle sattuu tilaisuus viettää talvi tai siis kesä etelämantereellä, lähden heti ja viheltelen mennessäni. Kappaleen ollessa Joe Cockerin Summer in the City.

Ei kommentteja: